Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Edema angioneurotike. Show all posts
Showing posts with label Edema angioneurotike. Show all posts

Edema angioneurotike e orbitës lajmërohet te :


Edema angioneurotike e orbitës lajmërohet  te :

a.    Pleqtë
b.    Fëmijet e fshatit
c.    Fëmijet e qytetit

Edema angioneurotike e orbitës lajmërohet  te :

a.    Pleqtë
b.    Fëmijet e fshatit
c.    Fëmijet e qytetit

Edema angioneurotike mjekohet me :


Edema angioneurotike mjekohet me :

a.    Kortikosteroide lokale dhe parenterale
b.    Antibiotikë lokalë
c.    Antibiotikë parenteralë


Edema angioneurotike mjekohet me :

a.    Kortikosteroide lokale dhe parenterale
b.    Antibiotikë lokalë
c.    Antibiotikë parenteralë

Edema angioneurotike duhet të diferencohet nga :


Edema angioneurotike duhet të diferencohet nga :

a.    Endoftalmiti
b.    Celuliti i orbitës
c.    Dakriocistiti


Edema angioneurotike duhet të diferencohet nga :

a.    Endoftalmiti
b.    Celuliti i orbitës
c.    Dakriocistiti

Namazi

Syzat