Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Libri, miku im më i mirë


Libri është miku im më i ngushtë.

Libri të jep njohuri,të ndihmon në detyra,me vjersha,tregime,përralla,romane etj.

Në libra gjen jetën apo biografinë e shkrimtarëve,aktorëve,VIP-ve,futbollistëve,luftëtarëve të lirisë,muzikantëve etj.

Të gjitha të arriturat e teknologjisë kanë qenë së pari në libër.

Shumë njerëz e duan librin sepse nga libri marrin njohuri dhe dituri.

Në ditët e sotme libri lexohet shumë më pak se ç'është lexuar më herët,sepse të arriturat e shkencës kanë shtyrë njeriun që të dhënat t'i gjejnë në internet apo TV.

Për mua interneti është arritje e madhe sepse mundëson komunikimin e njerëzve në largësi të mëdha.

Edhe pse qëndroj dhe i marr të dhënat në internet, për mua libri do të jetë shoku im i ngushtë deri në vdekje.

Shkruar nga: Blertina Bislimi


ese per libra,ese per librin,libri ese,hartim per librin,nje liber i lexuar,libra te lexuar ese,ese shqip per librin

Libri është miku im më i ngushtë.

Libri të jep njohuri,të ndihmon në detyra,me vjersha,tregime,përralla,romane etj.

Në libra gjen jetën apo biografinë e shkrimtarëve,aktorëve,VIP-ve,futbollistëve,luftëtarëve të lirisë,muzikantëve etj.

Të gjitha të arriturat e teknologjisë kanë qenë së pari në libër.

Shumë njerëz e duan librin sepse nga libri marrin njohuri dhe dituri.

Në ditët e sotme libri lexohet shumë më pak se ç'është lexuar më herët,sepse të arriturat e shkencës kanë shtyrë njeriun që të dhënat t'i gjejnë në internet apo TV.

Për mua interneti është arritje e madhe sepse mundëson komunikimin e njerëzve në largësi të mëdha.

Edhe pse qëndroj dhe i marr të dhënat në internet, për mua libri do të jetë shoku im i ngushtë deri në vdekje.

Shkruar nga: Blertina Bislimi


ese per libra,ese per librin,libri ese,hartim per librin,nje liber i lexuar,libra te lexuar ese,ese shqip per librin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat