Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë akarcidet


              Çka janë akarcidet

Akarcidet janë mjete kimike që shërbejnë për asgjësimin e rriqërave dhe tejave.

Përdoren si masë kundërepidemike në luftë kundër rriqërave dhe tejës.

cka jane akarcidet, qka eshte akarcid, ceshte akarcid, ceshte akarcidi, cka osht akarcidi, fjala akarcid kuptimi, c eshte akarcidiet, qka jane akarcidet, cfare jane akarcidet, çka jane akarcidet, qfare jane akarcidet 

              Çka janë akarcidet

Akarcidet janë mjete kimike që shërbejnë për asgjësimin e rriqërave dhe tejave.

Përdoren si masë kundërepidemike në luftë kundër rriqërave dhe tejës.

cka jane akarcidet, qka eshte akarcid, ceshte akarcid, ceshte akarcidi, cka osht akarcidi, fjala akarcid kuptimi, c eshte akarcidiet, qka jane akarcidet, cfare jane akarcidet, çka jane akarcidet, qfare jane akarcidet 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat