Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është romani fantastiko – shkencor ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është romani fantastiko – shkencor

Çka është romani fantastiko – shkencor

Në këtë lloj romani gërshetohen elementet realiste me ato fantastike dhe shkencore.

 Gjithashtu trillohen personazhet , ngjarjet, vendet dhe kohët kur ndodhin veprimet.

Në këto romane vjen në shprehje imagjinata e shkrimtarit.


romani fantastiko shkencor, roman fantastiko shkencor, qka eshte romani fantastiko shkencor
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •