Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është leksikologjia

               Çka është leksikologjia

Leksikologjia është pjesë e gjuhësisë që studion fjalët e një gjuhe dhe kuptimet e tyre. 

Fjala leksikologji vjen nga greqishtja e vjetër: leksis = fjalë, logos = dije.

qka eshte leksikologjia,cka eshte leksikologjia, qka eshte leksikologji,fjala leksikologji, c'eshte leksikologjia, çka eshte leksikologjia, qka osht leksikologjia cka osht leksikologjia, leksikologjia shqip, cfare eshte leksikologjia, çfare eshte leksikologjia
               Çka është leksikologjia

Leksikologjia është pjesë e gjuhësisë që studion fjalët e një gjuhe dhe kuptimet e tyre. 

Fjala leksikologji vjen nga greqishtja e vjetër: leksis = fjalë, logos = dije.

qka eshte leksikologjia,cka eshte leksikologjia, qka eshte leksikologji,fjala leksikologji, c'eshte leksikologjia, çka eshte leksikologjia, qka osht leksikologjia cka osht leksikologjia, leksikologjia shqip, cfare eshte leksikologjia, çfare eshte leksikologjia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat