Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Babai-në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Babai-në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Te perfytyrosh babane tuaj,nenkupton qe ju jeni i perpire ne nje veshtiresi dhe ju do te keni nevoje per nje keshille ne mencur,nese ju deshironi te nxirrni veten tuaj nga veshtiresia.
Nese e perfytyroni ate te vdekur,te tregoni kujdes ne drejtimin e tij,
per nje goc te re te perfytyroje qe babai i saj ka vdekur tregon qe i dashuri i saj do ta mashtroje ose e tradheton ate,pra ska lidhje se do i ndodh gje babait te saj.
Babai-në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Te perfytyrosh babane tuaj,nenkupton qe ju jeni i perpire ne nje veshtiresi dhe ju do te keni nevoje per nje keshille ne mencur,nese ju deshironi te nxirrni veten tuaj nga veshtiresia.
Nese e perfytyroni ate te vdekur,te tregoni kujdes ne drejtimin e tij,
per nje goc te re te perfytyroje qe babai i saj ka vdekur tregon qe i dashuri i saj do ta mashtroje ose e tradheton ate,pra ska lidhje se do i ndodh gje babait te saj.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat