Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte shekulli ?


Shekulli është periudhë kohe prej njëqind vjetësh, që shërben për të ndarë historinë e njerëzimit dhe që matet duke filluar nga viti i parë i erës së re e duke shkuar pas ose përpara këtij viti; kohë prej njëqind
vjetësh, duke filluar nga një vit çfarëdo.

qka eshte ''shekulli'' qfare eshte ''shekulli'',cka eshte ''shekulli'' perkufizimi,sa vjet i ka nje shekull,shekulli
loading...

Shekulli është periudhë kohe prej njëqind vjetësh, që shërben për të ndarë historinë e njerëzimit dhe që matet duke filluar nga viti i parë i erës së re e duke shkuar pas ose përpara këtij viti; kohë prej njëqind
vjetësh, duke filluar nga një vit çfarëdo.

qka eshte ''shekulli'' qfare eshte ''shekulli'',cka eshte ''shekulli'' perkufizimi,sa vjet i ka nje shekull,shekulli
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat