Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Filmi ''47 Ronin'' - me titra shqip

                             

Një grup i samurait përcaktohet për t’u hakmarrë për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një Shogunit të pamëshirshëm.

Për ta shikuar kliko këtu
                             

Një grup i samurait përcaktohet për t’u hakmarrë për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një Shogunit të pamëshirshëm.

Për ta shikuar kliko këtu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat