Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera - vjershë nga Altina Nika



Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
Pranvera

Pranvera - vjershë nga Altina Nika

Ja erdhi Pranvera
Me plot dashuri
U gëzuan pleqtë
U gëzua çdo fëmijë

Çeli trëndafili
Bilbili këngës ia tha
Me rroba të lehta
Jemi veshur tash...

Shih edhe : '' Vjersha për pranverën''

Kjo eshte nje vjershe e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar poashtu bukur nga Altina Nika nga Drenasi,Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha


Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
Pranvera

Pranvera - vjershë nga Altina Nika

Ja erdhi Pranvera
Me plot dashuri
U gëzuan pleqtë
U gëzua çdo fëmijë

Çeli trëndafili
Bilbili këngës ia tha
Me rroba të lehta
Jemi veshur tash...

Shih edhe : '' Vjersha për pranverën''

Kjo eshte nje vjershe e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar poashtu bukur nga Altina Nika nga Drenasi,Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat