Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera


U shkri bora malit
Po afron pranvera
Doli lule-kaçja
Si ka dal’përhera

Fillon e del bari
Mbi sheshet e blera
Lozin mbi lëndina
Kecër edhe shqerra

Gjethi zu të çelet
Të gëzojë blerimi
Lozin dhe fatosat
Hidhen nga gëzimi

vjersha per pranvere, vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha te bukura per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, pranvera vjershe, pranvera vjershe, poezi per pranveren, vargje per pranveren, vargj pranvera, 

U shkri bora malit
Po afron pranvera
Doli lule-kaçja
Si ka dal’përhera

Fillon e del bari
Mbi sheshet e blera
Lozin mbi lëndina
Kecër edhe shqerra

Gjethi zu të çelet
Të gëzojë blerimi
Lozin dhe fatosat
Hidhen nga gëzimi

vjersha per pranvere, vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha te bukura per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, pranvera vjershe, pranvera vjershe, poezi per pranveren, vargje per pranveren, vargj pranvera, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat