Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
Pranvera

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Erdhi pranvera
Me lulëzim e gëzim
Prapë bilbili
Këndon pa pushim

Iku dimri
Pa hidhërim
Erdhi pranvera
N'vendin tim

Kjo eshte nje poezi apo vjershe e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Korab Fazliu.Vjersha dhe poezi te bukura per stinen e pranveres apo per pranveren.Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
Pranvera

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Erdhi pranvera
Me lulëzim e gëzim
Prapë bilbili
Këndon pa pushim

Iku dimri
Pa hidhërim
Erdhi pranvera
N'vendin tim

Kjo eshte nje poezi apo vjershe e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Korab Fazliu.Vjersha dhe poezi te bukura per stinen e pranveres apo per pranveren.Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat