Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera vjershe nga Arta Fejzullahu


Pranvera vjershë nga Arta Fejzullahu

Erdh pranvera me plot gëzim
Çelin lule me gjelbrim

Fëmijët luajnë
Kanë gëzim dhe hare
Shpezët shtegëtarë
Vijnë tek ne.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar poashtu bukur nga Arta Fejzullahu.Vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera vjersha dhe poezi shqip,poezi shqip per pranvere,pranvera po vjen poezi,pranvera erdhi vjersha shqip,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjershe,vjersha ne shqip per stinen e pranveres,pranvera vjershe

Pranvera vjershë nga Arta Fejzullahu

Erdh pranvera me plot gëzim
Çelin lule me gjelbrim

Fëmijët luajnë
Kanë gëzim dhe hare
Shpezët shtegëtarë
Vijnë tek ne.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar poashtu bukur nga Arta Fejzullahu.Vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera vjersha dhe poezi shqip,poezi shqip per pranvere,pranvera po vjen poezi,pranvera erdhi vjersha shqip,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjershe,vjersha ne shqip per stinen e pranveres,pranvera vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat