Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per pranveren nga Elmedina Berisha - Kaçanik
  
Pas bardhësisë dhe acarit
Dielli rrezon dhe erdhi behari
Vishen kodrat me jeshile
Çelin lulet me ngjyra të ndryshme

Dallëndyshet vijnë në dritare
Zogjitë cicërojnë nëpër livadhe
Fëmijët të gëzuar
Dalin e luajnë duke kënduar.

Vajzat e vogla mbledhin lule
Nëpër male e nëpër fusha
Hedhin valle të gëzuara
Dhe kërcejnë sikur drenusha
         
Vjershe nga Elmedina Berisha - Kaçanik
vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera vjershe,vjersha shqip per pranveren, vjersha, vjershe, poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pranveren,pranvera,pranvere,pranvere,pranverat,  
Pas bardhësisë dhe acarit
Dielli rrezon dhe erdhi behari
Vishen kodrat me jeshile
Çelin lulet me ngjyra të ndryshme

Dallëndyshet vijnë në dritare
Zogjitë cicërojnë nëpër livadhe
Fëmijët të gëzuar
Dalin e luajnë duke kënduar.

Vajzat e vogla mbledhin lule
Nëpër male e nëpër fusha
Hedhin valle të gëzuara
Dhe kërcejnë sikur drenusha
         
Vjershe nga Elmedina Berisha - Kaçanik
vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera vjershe,vjersha shqip per pranveren, vjersha, vjershe, poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pranveren,pranvera,pranvere,pranvere,pranverat,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat