Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranverë - poezi nga Jozef Veseli


Pranverë - poezi nga Jozef Veseli

Kur vjen pranvera
Plot me gjelbërim
Gjithë botës
I jep shkëlqim

Pranverë e dashur
Eja krenare
Çdokush ta ka lakmi
Për rritën e mbarë

Kjo eshte nje poezi per pranveren apo stinën e pranverës shkruar bukur nga Jozef Veseli.Vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha per pranveren,pranvera vjersha,vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjersha shqip per pranvere

Pranverë - poezi nga Jozef Veseli

Kur vjen pranvera
Plot me gjelbërim
Gjithë botës
I jep shkëlqim

Pranverë e dashur
Eja krenare
Çdokush ta ka lakmi
Për rritën e mbarë

Kjo eshte nje poezi per pranveren apo stinën e pranverës shkruar bukur nga Jozef Veseli.Vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha per pranveren,pranvera vjersha,vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjersha shqip per pranvere
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat