Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera- vjershe apo poezi nga Leonora Goga


Pranvera- vjershë nga Leonora Goga

Stinën e pranverës
O shumë e dua
Ringjallet natyra
E më gëzon mua

Çelin lulet e bukura
Zbukurohen livadhet
Zogjtë cicërojnë
Gëzojnë fushat e malet.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Leonora Goga.Vjersha dhe poezi per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,pranvera vjersha shqip,vargje per pranveren,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, poezi per pranvere, pranvera poezi, poezi per pranveren, vjershe pranvera, pranvera vjersha

Pranvera- vjershë nga Leonora Goga

Stinën e pranverës
O shumë e dua
Ringjallet natyra
E më gëzon mua

Çelin lulet e bukura
Zbukurohen livadhet
Zogjtë cicërojnë
Gëzojnë fushat e malet.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Leonora Goga.Vjersha dhe poezi per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,pranvera vjersha shqip,vargje per pranveren,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, poezi per pranvere, pranvera poezi, poezi per pranveren, vjershe pranvera, pranvera vjersha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat