Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë për 1 qershorin nga Etrita Aliu''1 QERSHORI''

Një qershori festa jonë
është e bukur si gjithmonë,
të gjithe e presim me padurim
ta festojmë me gëzim.

1 qershori poezi,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjersha dhe poezi,vjersha te ndryshme per qershorin,1 qershori vjershe


''1 QERSHORI''

Një qershori festa jonë
është e bukur si gjithmonë,
të gjithe e presim me padurim
ta festojmë me gëzim.

1 qershori poezi,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjersha dhe poezi,vjersha te ndryshme per qershorin,1 qershori vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat