Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Stinët - vjershë

Stinët  - vjershë

Me të shtatë ngjyrat
mbi letrën e bardhë
vizatoj natyrën
si piktor i rrallë.

Fushën gjëlbëroj
dhe çel luleshqerrën
kështu në mes tonë
unë sjell pranverën!

Gjithë kalamajtë
plazheve i mbledh
zverdh grurin e artë
dhe verën sjell....

Rrushin pjek në vreshta
zogjtë larg i shpie
dhe papritur vjersha
përmbi letër bie...

Erën vë të fryjë
edhe retë t'ikin
ujin bëj të ngrijë
dhe kam sjell... dimrin.

vjershe per stinet e vitit,vjersha per stinen,vjershe per pranveren,veren,vjeshten,dimrin,poezi per stinet,poezi per stinet e vitit
Stinët  - vjershë

Me të shtatë ngjyrat
mbi letrën e bardhë
vizatoj natyrën
si piktor i rrallë.

Fushën gjëlbëroj
dhe çel luleshqerrën
kështu në mes tonë
unë sjell pranverën!

Gjithë kalamajtë
plazheve i mbledh
zverdh grurin e artë
dhe verën sjell....

Rrushin pjek në vreshta
zogjtë larg i shpie
dhe papritur vjersha
përmbi letër bie...

Erën vë të fryjë
edhe retë t'ikin
ujin bëj të ngrijë
dhe kam sjell... dimrin.

vjershe per stinet e vitit,vjersha per stinen,vjershe per pranveren,veren,vjeshten,dimrin,poezi per stinet,poezi per stinet e vitit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat