Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Adoleshenca - Fitore Gashi

Mosha ime tani
Ka shumë vështirësi,
Ashtu sikur për mua
Edhe për prindërit e mi

U rrita deri tani
Me një edukatë të mirë,
Por s’di a mund ta mbaj
Derisa unë të jem e lirë.

Jetova deri tani
Dhe ende do të jetoj,
Edukatën e prindërve
Kurrë s’do ta lëshoj.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,adoleshencen,adoleshencat,adoleshencen,pubertetin,puberteti
Mosha ime tani
Ka shumë vështirësi,
Ashtu sikur për mua
Edhe për prindërit e mi

U rrita deri tani
Me një edukatë të mirë,
Por s’di a mund ta mbaj
Derisa unë të jem e lirë.

Jetova deri tani
Dhe ende do të jetoj,
Edukatën e prindërve
Kurrë s’do ta lëshoj.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,adoleshencen,adoleshencat,adoleshencen,pubertetin,puberteti
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat