Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

11 Arsye pse ju duhet të pini Çajin e Gjelbërt !


çaji i gjelbert,caji i gjelbert roli,roli i qajit te gjelbert,çaji i gjelbert,qaj i gjelbert


* Eshtë një burim i shkelqyeshëm antioksidantësh, pra ju ruan nga plakja.

* Ndihmon ne eliminimin e dhjamit për një dobësim sa më të shpejtë dhe ndihmon për t'i përballuar ushtrimeve sa më gjatë.

* Përmirëson kualitetin e jetës dhe ruan shëndetin në kondita sa më optimale.

* Ulë stresin dhe njëkohësishtë rritë fuqinë e trurit për ti përballuar aktiviteteve të ndryshme.

* Ndihmon shëndetin e mushkerive dhe rikthen fuqinë e tyre pas lënies së duhanit, duke ndihmuar funksionin e tyre.

* Ndihmon mëlqinë për t'iu kundërvënë helmeve të ndryshme që arrijnë aty dhe gjithashtu për të rikthyer funksionin e mëlqisë tek personat që e braktisin alkoolin.

* Forcon qelizat imunitare dhe të gjitha komponentet e imunitetit për të qenë sa më e gatshme në luftë kundër sëmundjeve.

* Është një hidratues i shkëlqyeshëm për trupin duke kthyer sasinë e lengjeve në organizëm dhe konsiderohet me i mirë se uji i zakonshëm për rehidratim.

Përshtati dhe përktheu: Abdurrezak MD, Preshevë.

Burimi : http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

çaji i gjelbert,caji i gjelbert roli,roli i qajit te gjelbert,çaji i gjelbert,qaj i gjelbert  

çaji i gjelbert,caji i gjelbert roli,roli i qajit te gjelbert,çaji i gjelbert,qaj i gjelbert


* Eshtë një burim i shkelqyeshëm antioksidantësh, pra ju ruan nga plakja.

* Ndihmon ne eliminimin e dhjamit për një dobësim sa më të shpejtë dhe ndihmon për t'i përballuar ushtrimeve sa më gjatë.

* Përmirëson kualitetin e jetës dhe ruan shëndetin në kondita sa më optimale.

* Ulë stresin dhe njëkohësishtë rritë fuqinë e trurit për ti përballuar aktiviteteve të ndryshme.

* Ndihmon shëndetin e mushkerive dhe rikthen fuqinë e tyre pas lënies së duhanit, duke ndihmuar funksionin e tyre.

* Ndihmon mëlqinë për t'iu kundërvënë helmeve të ndryshme që arrijnë aty dhe gjithashtu për të rikthyer funksionin e mëlqisë tek personat që e braktisin alkoolin.

* Forcon qelizat imunitare dhe të gjitha komponentet e imunitetit për të qenë sa më e gatshme në luftë kundër sëmundjeve.

* Është një hidratues i shkëlqyeshëm për trupin duke kthyer sasinë e lengjeve në organizëm dhe konsiderohet me i mirë se uji i zakonshëm për rehidratim.

Përshtati dhe përktheu: Abdurrezak MD, Preshevë.

Burimi : http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

çaji i gjelbert,caji i gjelbert roli,roli i qajit te gjelbert,çaji i gjelbert,qaj i gjelbert  
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat