Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

A Mund Të Kem Vërtetë Besim Tek Ligji I Tërheqjes?”

(shkëputur nga libri "Kërko dhe do të Jepet")

A Mund Të Kem Vërtetë Besim Tek Ligji I Tërheqjes?”

Ligji i Tërheqjes gjithmonë ju jep esencën e balancës së mendimeve tuaja. Pa përjashtim. Ju merrni atë për të cilën mendoni – nëse e doni apo jo. Dhe me kalimin e kohës, me praktikë ju do të arrini të kuptoni se Ligji i Tërheqjes është gjithmonë në përputhje. Asnjëherë nuk jua bën me hile. Asnjëherë nuk ju mashtron. Asnjëherë nuk ju bën konfuz, sepse Ligji i Tërheqjes i përgjigjet saktësisht vibrimit që ofroni ju. Por për shumë persona, konfuzioni vjen sepse ata ofrojnë vibrime që ata vetë nuk e kuptojnë që po e bëjnë. Ata e dinë që kanë një dëshirë në një drejtim të caktuar, dhe e dinë që ajo dëshirë nuk është realizuar akoma, por ajo që ata shpesh nuk e kuptojnë që po bëjnë është se ata ofrojnë pjesën më të madhe të mendimit të tyre të kundërtës së dëshirës së tyre.
 
Momentin që ju kuptoni Sistemin tuaj Udhëzues Emocional, ju kurrë nuk do të ofroni më vibrime në injorancë. Dhe me kohë, ju do të arrini një vetëdijshmëri të emocioneve tuaja të vlefshme, dhe ju do të dini në çdo moment se mendimi në të cilin ju jeni fokusuar aktualisht po ju çon drejt apo larg asaj që ju dëshironi. Ju do të mësoni që të ndjeni rrugën tuaj drejt asaj që ju dëshironi, në të gjitha çështjet.
Baza e botës tuaj është ajo e Mirëqënies. Ju mund ta lejoni ose jo, por baza është Mirëqënia. Ligji i Tërheqjes thotë: Gjërat që janë të ngjashme me njëra-tjetrën tërhiqen. Dhe kështu, esenca e çfarëdo gjëje së cilës ju i kushtoni vëmendje do të shpaloset në eksperiencat tuaja. Prandaj, nuk ka asgjë që ju nuk mund të jeni, bëni, apo keni. Ky është Ligji.
 
Burimi:Qendra E Mendimit Pozitiv
(shkëputur nga libri "Kërko dhe do të Jepet")

A Mund Të Kem Vërtetë Besim Tek Ligji I Tërheqjes?”

Ligji i Tërheqjes gjithmonë ju jep esencën e balancës së mendimeve tuaja. Pa përjashtim. Ju merrni atë për të cilën mendoni – nëse e doni apo jo. Dhe me kalimin e kohës, me praktikë ju do të arrini të kuptoni se Ligji i Tërheqjes është gjithmonë në përputhje. Asnjëherë nuk jua bën me hile. Asnjëherë nuk ju mashtron. Asnjëherë nuk ju bën konfuz, sepse Ligji i Tërheqjes i përgjigjet saktësisht vibrimit që ofroni ju. Por për shumë persona, konfuzioni vjen sepse ata ofrojnë vibrime që ata vetë nuk e kuptojnë që po e bëjnë. Ata e dinë që kanë një dëshirë në një drejtim të caktuar, dhe e dinë që ajo dëshirë nuk është realizuar akoma, por ajo që ata shpesh nuk e kuptojnë që po bëjnë është se ata ofrojnë pjesën më të madhe të mendimit të tyre të kundërtës së dëshirës së tyre.
 
Momentin që ju kuptoni Sistemin tuaj Udhëzues Emocional, ju kurrë nuk do të ofroni më vibrime në injorancë. Dhe me kohë, ju do të arrini një vetëdijshmëri të emocioneve tuaja të vlefshme, dhe ju do të dini në çdo moment se mendimi në të cilin ju jeni fokusuar aktualisht po ju çon drejt apo larg asaj që ju dëshironi. Ju do të mësoni që të ndjeni rrugën tuaj drejt asaj që ju dëshironi, në të gjitha çështjet.
Baza e botës tuaj është ajo e Mirëqënies. Ju mund ta lejoni ose jo, por baza është Mirëqënia. Ligji i Tërheqjes thotë: Gjërat që janë të ngjashme me njëra-tjetrën tërhiqen. Dhe kështu, esenca e çfarëdo gjëje së cilës ju i kushtoni vëmendje do të shpaloset në eksperiencat tuaja. Prandaj, nuk ka asgjë që ju nuk mund të jeni, bëni, apo keni. Ky është Ligji.
 
Burimi:Qendra E Mendimit Pozitiv
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat