Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç'është poezia patriotike?

Ç'është poezia patriotike

Vjershat në të cilat shprehet ndjenja e dashurisë ndaj vendlindjes dhe lirisë së atdheut,quhen poezi patriotike.

Vjersha “Vrull” është po ashtu një lloj i poezisë lirike që ngjall ndjenja dhe emocione për atdheun.

Poezi me përmbajtje patriotike kanë shkruar, veçanërisht rilindësit tanë si:

Naimi, Çajupi, Ndre Mjeda, Asdreni etj.

qka eshte poezia patriotike, cka eshte poezia patriotike, cfare eshte poezia patriotike
loading...
Ç'është poezia patriotike

Vjershat në të cilat shprehet ndjenja e dashurisë ndaj vendlindjes dhe lirisë së atdheut,quhen poezi patriotike.

Vjersha “Vrull” është po ashtu një lloj i poezisë lirike që ngjall ndjenja dhe emocione për atdheun.

Poezi me përmbajtje patriotike kanë shkruar, veçanërisht rilindësit tanë si:

Naimi, Çajupi, Ndre Mjeda, Asdreni etj.

qka eshte poezia patriotike, cka eshte poezia patriotike, cfare eshte poezia patriotike
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat