Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë gamaglobulinat


       Çka janë gamaglobulinat

Gamaglobulinat janë fraksione të serumitgjakut që bartin kundërtrupëza.

Përdoren në dozë të kufizuar dhe të caktuar për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Jepen me rrugë subkutane dhe intramuskulare e jo me rrugë intravenoze.

ceshte gamaglobulina, qka eshte gamaglobulina,cka eshte gamaglobulina, qka jane gamaglobulinat, kur perdoren gamaglobulinat, perdorimi i gamaglobulinave,terminologji mjekesore,terminologjia mjekesore
loading...

       Çka janë gamaglobulinat

Gamaglobulinat janë fraksione të serumitgjakut që bartin kundërtrupëza.

Përdoren në dozë të kufizuar dhe të caktuar për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Jepen me rrugë subkutane dhe intramuskulare e jo me rrugë intravenoze.

ceshte gamaglobulina, qka eshte gamaglobulina,cka eshte gamaglobulina, qka jane gamaglobulinat, kur perdoren gamaglobulinat, perdorimi i gamaglobulinave,terminologji mjekesore,terminologjia mjekesore
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat