Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Për ty mësuese - vjershë për mësuese


Unë sot për ty mësuese
më pëlqen të shkruaj
shumë vargjebukura
për t'i recituar.

Erdha në klasë të parë
shumë i emocionuar
as dhe emrin tim
nuk dija të shkruaja.

Tani jam i gëzuar,
sepse di të lexoj
dhe me ndihmën tënde
shumë gjëra po mësoj.

vjersha per mesuesen,mesuese vjersha,vjersha per mesuesen,mesuesja vjersha

Unë sot për ty mësuese
më pëlqen të shkruaj
shumë vargjebukura
për t'i recituar.

Erdha në klasë të parë
shumë i emocionuar
as dhe emrin tim
nuk dija të shkruaja.

Tani jam i gëzuar,
sepse di të lexoj
dhe me ndihmën tënde
shumë gjëra po mësoj.

vjersha per mesuesen,mesuese vjersha,vjersha per mesuesen,mesuesja vjersha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat