Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë emocionet ?


 Çka janë emocionet ?

Emocionet janë funksione psiqike që tregojnë raportin psiqik, përjetimin e njeriut ndaj informatave, ndaj objekteve konkrete dhe ndaj dukurive që na rrethojnë.

Sistemi limbik është përgjegjës në formimin e afekteve apo emocioneve. 

cka jane emocionet,cfare jane emocionet,ceshte emocioni,emocionet shqip,emocioni shqip, cka eshte emocioni,cfare eshte emocioni,emocionet shqip,cka paraqesin emocionet, emocion shqip,cka quajme emocion, qka quajme emocion, cfare quajme emocion, 
loading...

 Çka janë emocionet ?

Emocionet janë funksione psiqike që tregojnë raportin psiqik, përjetimin e njeriut ndaj informatave, ndaj objekteve konkrete dhe ndaj dukurive që na rrethojnë.

Sistemi limbik është përgjegjës në formimin e afekteve apo emocioneve. 

cka jane emocionet,cfare jane emocionet,ceshte emocioni,emocionet shqip,emocioni shqip, cka eshte emocioni,cfare eshte emocioni,emocionet shqip,cka paraqesin emocionet, emocion shqip,cka quajme emocion, qka quajme emocion, cfare quajme emocion, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat