Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Mësuese - vjershë nga Hygertë Jupa


Mësuese vjershë nga Hygertë Jupa

Mësuese të kam
Dhe të kam në zemër
Gjithnjë do të thërras
Vetëm me këtë emër

Mësuese, ti jetës sime
I dhe dritën e gëzimin
E unë të jap ty
Respektin e falenderimin


vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,poezi per mesuesen,mesuesja,poezi per msusen,mesuesja poezi,vjersha nga Hygerte Jupa,vjersha shqip

Mësuese vjershë nga Hygertë Jupa

Mësuese të kam
Dhe të kam në zemër
Gjithnjë do të thërras
Vetëm me këtë emër

Mësuese, ti jetës sime
I dhe dritën e gëzimin
E unë të jap ty
Respektin e falenderimin


vjershe per mesuese, vjersha me msusen, vjersha per mesuesen, vargje per mesuesen, vargje per msuse, mesuesja vargje, vjersha mesuesja, vjersha msusja,poezi per mesuesen,mesuesja,poezi per msusen,mesuesja poezi,vjersha nga Hygerte Jupa,vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat