Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është ndajshtimi ?


Çka është ndajshtimi ?

Ndajshtimi është një lloj përcaktori i emrit

Ndajshtimi, zakonisht, është një grup emëror ose një emër  që shënon të njëjtën qenie ose të njëjtin send që shënon edhe emri që plotëson. 

Ndajshtimi mund të jetë i  paveçuar dhe i veçuar.

cka eshte ndajshtimi,cfare eshte ndajshtimi, cka eshte fjala ndajshtim,ndajshtimi kuptim, qka eshte fjala ndajshtim, qka kuptojm me ndajshtimi, ceshte ndajshtimi, ndajshtimi gjuhe shqipe, ndajshtimi gramatike gjuhe shqipe, qka kuptojme me ndajshtim, ndajshtimi shqip, ndajshtim, qka quajme ndajshtim, qfare quajme ndajshtim 

Çka është ndajshtimi ?

Ndajshtimi është një lloj përcaktori i emrit

Ndajshtimi, zakonisht, është një grup emëror ose një emër  që shënon të njëjtën qenie ose të njëjtin send që shënon edhe emri që plotëson. 

Ndajshtimi mund të jetë i  paveçuar dhe i veçuar.

cka eshte ndajshtimi,cfare eshte ndajshtimi, cka eshte fjala ndajshtim,ndajshtimi kuptim, qka eshte fjala ndajshtim, qka kuptojm me ndajshtimi, ceshte ndajshtimi, ndajshtimi gjuhe shqipe, ndajshtimi gramatike gjuhe shqipe, qka kuptojme me ndajshtim, ndajshtimi shqip, ndajshtim, qka quajme ndajshtim, qfare quajme ndajshtim 
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi