Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte Migrena ?


Migrena eshte dhimbje e forte e kokes që zakonisht shfaqet apo paraqitet vetem ne njeren ane te kokes.

Dhimbja tek migrena eshte pulsuese dhe e rende dhe mund te ndikon ne aktivitetet gjate dites.

Ky lloj i dhimbjes se kokes mund te zgjas nga 4 ore deri ne 3 dite nese nuk mjekohet.

Si aktivizues apo nxites per paraqitjen e migrenes jane: ushqimet, stresi dhe hormonet.
Çka eshte Migrena ?,cfare eshte migrena,ceshte migrena,qka eshte migrena,ku paraqitet migrena,si karakterizohet dhimbja tek migrena,sa mund te zgjase migrena,kush e aktivizon migrenen,kush e nxite paraqitjen apo shfaqjen e migrenes

Migrena eshte dhimbje e forte e kokes që zakonisht shfaqet apo paraqitet vetem ne njeren ane te kokes.

Dhimbja tek migrena eshte pulsuese dhe e rende dhe mund te ndikon ne aktivitetet gjate dites.

Ky lloj i dhimbjes se kokes mund te zgjas nga 4 ore deri ne 3 dite nese nuk mjekohet.

Si aktivizues apo nxites per paraqitjen e migrenes jane: ushqimet, stresi dhe hormonet.
Çka eshte Migrena ?,cfare eshte migrena,ceshte migrena,qka eshte migrena,ku paraqitet migrena,si karakterizohet dhimbja tek migrena,sa mund te zgjase migrena,kush e aktivizon migrenen,kush e nxite paraqitjen apo shfaqjen e migrenes
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi