Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për 8 marsin shkruar nga Arti Lokaj

Tetë Marsi

Dita e e Tetë marsit
Ditë e gëzuar
Për nënat e botës
Ditë e shënuar

Për këtë ditë të madhe
Edhe unë gëzohem
Me urime të shumta
Me nënën përqafohem

Në qytet zgjedhi
Lulet më të bukura
Nënës t'ia dhuroj
Vrapoj si fluturaShih edhe tjera


poezi per 8 marsin diten e nenave,poezi per 8 marsin e nenes, 8 marsi vjersha,8 marsi poezi,8 marsi,,urime 8 marsi nene,8 marsi dita e nenave,8 marsi,vjersha per 8 mars,8 marsi vjersha shqip poezi per 8 mars,poezi per 7 dhe 8 mars,8 marsi vjersha shqip,8 marsi poezi dhe vjersha

Tetë Marsi

Dita e e Tetë marsit
Ditë e gëzuar
Për nënat e botës
Ditë e shënuar

Për këtë ditë të madhe
Edhe unë gëzohem
Me urime të shumta
Me nënën përqafohem

Në qytet zgjedhi
Lulet më të bukura
Nënës t'ia dhuroj
Vrapoj si fluturaShih edhe tjera


poezi per 8 marsin diten e nenave,poezi per 8 marsin e nenes, 8 marsi vjersha,8 marsi poezi,8 marsi,,urime 8 marsi nene,8 marsi dita e nenave,8 marsi,vjersha per 8 mars,8 marsi vjersha shqip poezi per 8 mars,poezi per 7 dhe 8 mars,8 marsi vjersha shqip,8 marsi poezi dhe vjersha

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat