Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është totemizmi dhe animizmi ?


Çka është totemizmi ?

Totemizmi- fjala “totem eshte perdorur per te treguar fuqite e kafsheve ose pemeve qe besohej qe e kishin psh Hajmalite.   

Animizmi- eshte besim shpirteror qe mendohej se jetonin se bashku me qeniet njerzore, dhe mund te ndikojne ne sjelljet e njerzve.

cka eshte totemizmi, cfare eshte totemizmi, ceshte totemizmi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat