Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu


Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Shkoi vera
Porsi hapi
Erdhi vjeshta
Porsi vrapi

Eja moj e bukura vjeshtë
Eja ti, unë të pres në vreshtë
Të pres në kopësht e në arë
Të pres me gëzim, mirë se ardh' .

Samire Spahiu - Kaçanik

Shih edhe:

Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?

Çka është Vjeshta ?

Erdhi vjeshta - poezi nga Ibrahim Rugova

Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu

 


vjersha per vjeshten,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vjeshte,vjershe e bukur per vjeshten,vjeshta vjershe,vjersha per vjeshten,vargje per vjeshten,erdhi vjeshta poezi,poezi per vjeshten,vjeshta poezi dhe vargje shqip

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Shkoi vera
Porsi hapi
Erdhi vjeshta
Porsi vrapi

Eja moj e bukura vjeshtë
Eja ti, unë të pres në vreshtë
Të pres në kopësht e në arë
Të pres me gëzim, mirë se ardh' .

Samire Spahiu - Kaçanik

Shih edhe:

Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?

Çka është Vjeshta ?

Erdhi vjeshta - poezi nga Ibrahim Rugova

Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu

 


vjersha per vjeshten,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vjeshte,vjershe e bukur per vjeshten,vjeshta vjershe,vjersha per vjeshten,vargje per vjeshten,erdhi vjeshta poezi,poezi per vjeshten,vjeshta poezi dhe vargje shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat