Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?

Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?

Në gjysmërruzullin verior vjeshta fillon më 22 shtator e mbaron më 21 dhjetor. 

Postime të ngjashme:

Kur fillon dhe mbaron Pranvera

Kur fillon dhe mbaron Vera
 
Kur fillon dhe mbaron Dimri

kur mbaron vjeshta,kur fillon vjeshta,vjeshta me cilen date fillon kur mbaron vjeshta,vjeshta me cilen date fillon dhe mbaron
loading...
Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?

Në gjysmërruzullin verior vjeshta fillon më 22 shtator e mbaron më 21 dhjetor. 

Postime të ngjashme:

Kur fillon dhe mbaron Pranvera

Kur fillon dhe mbaron Vera
 
Kur fillon dhe mbaron Dimri

kur mbaron vjeshta,kur fillon vjeshta,vjeshta me cilen date fillon kur mbaron vjeshta,vjeshta me cilen date fillon dhe mbaron
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat