Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu


Vjeshta -  vjershë nga Xhevahir Spahiu

Kur vjeshtës vendin i lë vera
dhe zogjtë shtegtojnë larg e larg,
nga pemët gjethet rrëzon era
si fjongo të arta përmbi park.
 
Kur vjeshta vjen, zverdhon në vreshta
bistaku i rrushit bukuri!
Me begatinë që sjell vjeshta,
gëzohem unë, gëzohesh ti.
 
O vjeshtë e artë, o stinë e zjarrtë,
ti, mrekulli e punës sonë,
nga fryti yt i begatë
njeriut faqet i kuqojnë!


Nëse doni më shumë vjersha dhe poezi atëherë klikoni mbi Vjersha


vjersha per vjeshten, vjershe per vjeshten, vjershta vjershe, poezi per vjeshten, vjersha per femije vjeshta, vjeshta poezia per femije, vargje per vjeshten, vjersha te femijeve, vjersha nga Xhevahir Spahiu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat