Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per veren apo stinen e veres shkruar nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj


Vera

Të dua moj verë
Që vjen përherë
Dhe lule çelë

Unë të dua shumë
Kur derën ma hapë
Aromën e luleve sjellë
Moj verë.

Vjershë nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj

vjersha dhe poezi per veren,stina e veres vjersha,vjersha per veren,vera poezi,poezi per veren,poezi shqip per stinen e veres,stina e veres poezi,vera erdhi vjerrsha shqip,vjersha dhe poezi shqip per veren e apo stinen e veres,vera poezi te bukura shqip,vjersha per vere

Vera

Të dua moj verë
Që vjen përherë
Dhe lule çelë

Unë të dua shumë
Kur derën ma hapë
Aromën e luleve sjellë
Moj verë.

Vjershë nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj

vjersha dhe poezi per veren,stina e veres vjersha,vjersha per veren,vera poezi,poezi per veren,poezi shqip per stinen e veres,stina e veres poezi,vera erdhi vjerrsha shqip,vjersha dhe poezi shqip per veren e apo stinen e veres,vera poezi te bukura shqip,vjersha per vere
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat