Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ese për Verën   Ese për veren,hartim per veren,Vera po vjen ese,pushimet verore ese,ese vera,hartim vera,vera hartim,hartime te ndryshme per veren,ese per stinen e veres,vera si stine ese,vera stine e bukur ese,
Ese për VerënVera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator

Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj.

verë, ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta.

Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra.

Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës.

Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë.

Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj.

Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti.

Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë, tregim, novelë, roman etj.

Vera është një stinë ku shumëçka gjallërohet ku çdo gjë ndjek ritmin e saj jetësor me një gjallëri më të madhe.

Pra vera është stina më e mirë nga stinët e vitit ku njeriu mirret me shumë aktivitete që e kënaqin dhe qetësojnë shpirtin dhe mendjen e tij.

Shkruar nga: Blertina Bislimi

Ndalohet kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.

Ese për veren,hartim per veren,Vera po vjen ese,pushimet verore ese,ese vera,hartim vera,vera hartim,hartime te ndryshme per veren,ese per stinen e veres,vera si stine ese,vera stine e bukur ese,
   Ese për veren,hartim per veren,Vera po vjen ese,pushimet verore ese,ese vera,hartim vera,vera hartim,hartime te ndryshme per veren,ese per stinen e veres,vera si stine ese,vera stine e bukur ese,
Ese për VerënVera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator

Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj.

verë, ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta.

Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra.

Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës.

Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë.

Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj.

Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti.

Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë, tregim, novelë, roman etj.

Vera është një stinë ku shumëçka gjallërohet ku çdo gjë ndjek ritmin e saj jetësor me një gjallëri më të madhe.

Pra vera është stina më e mirë nga stinët e vitit ku njeriu mirret me shumë aktivitete që e kënaqin dhe qetësojnë shpirtin dhe mendjen e tij.

Shkruar nga: Blertina Bislimi

Ndalohet kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.

Ese për veren,hartim per veren,Vera po vjen ese,pushimet verore ese,ese vera,hartim vera,vera hartim,hartime te ndryshme per veren,ese per stinen e veres,vera si stine ese,vera stine e bukur ese,


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat