Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është natyra ?

Natyra,cka eshte natyra,natyra e bukur
Çka është natyra ?Natyrë e quajmë tërë atë që na rrethon, atë të cilen e shohim, e dëgjojmë dhe e ndiejmë.

Por, në natyrë ka shumë gjëra të cilat njeriu nuk mund t’i shohë me sy, nuk mund t’i dëgjojë dhe nuk mund t’i ndjejë për shkak të aftësive të kufizuara të shqisave të tij.

Të gjitha, këto janë pjesë të natyrës.

Njeriu, që t’i shohë këto pjesë të vogla ka zbuluar aparate si psh: mikroskopin, thjerrzën zmadhuese, teleskopin etj.

Me sy e shohim tokën, diellin, yjet, njerëzit, kafshët, bimët etj.Të gjitha këto janë pjesë të natyrës.

Njeriu dëgjon gurgullimën e ujit, bubullimën, cicërimën e zogjve, blegërimën  e deleve, zërin e njeriut.Edhe këto janë pjesë të natyrës.

Natyrën e krijoi Zoti.

ceshte natyra, cfare eshte natyra, cka eshte natyra, qeshte natyra,c'eshte natyra, natyra shqip, natyre shqip, dituri natyre, dituri natyrore, dituri nga natyra, natyra definicioni, qka quajme natyre, cfare quajme natyre, cka dmth natyre, cka domethene natyre, cka kuptojme me natyre, fjala natyre shqip, natyra shqipe,Mësoni se çka është natyra,çka quajmë natyrë,kush janë pjesë të natyrës.Kush e krijoi natyrën etj. 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie