Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është novela

 Çka është novela

Novela ёshtё lloj i prozёs, mё i shkurtёr se romani, por mё i gjatё se tregimi apo rrёfimi. 

Ajo ka njё numёr tё kufizuar personazhesh; ngjarjet zhvillohen rrotull njё motivi qendror dhe arrihet nё njё pёrfundim tё befasishёm. 

Novela ka ngjashmёri me pёrrallёn, veçanёrisht kur tek ajo gёrshetohen elementet reale me ato fantastike. 

novelё rrёfimi i autorit mbizotёron nё raport me dialogun.

cka eshte novela, cfare eshte novela, cka eshte fjala novele, ceshte novela, c'eshte novela, c eshte novela, çka eshte novela,Çka është novela,kuptimi i noveles, definicioni i noveles, novela definicioni, fjala novele kuptimi
loading...
 Çka është novela

Novela ёshtё lloj i prozёs, mё i shkurtёr se romani, por mё i gjatё se tregimi apo rrёfimi. 

Ajo ka njё numёr tё kufizuar personazhesh; ngjarjet zhvillohen rrotull njё motivi qendror dhe arrihet nё njё pёrfundim tё befasishёm. 

Novela ka ngjashmёri me pёrrallёn, veçanёrisht kur tek ajo gёrshetohen elementet reale me ato fantastike. 

novelё rrёfimi i autorit mbizotёron nё raport me dialogun.

cka eshte novela, cfare eshte novela, cka eshte fjala novele, ceshte novela, c'eshte novela, c eshte novela, çka eshte novela,Çka është novela,kuptimi i noveles, definicioni i noveles, novela definicioni, fjala novele kuptimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat