Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është proza ?

Proza është gjini e letërsisë artistike që përfshin vepra si romani, tregimi etj., të cilat nuk shkruhen në vargje, po në formë të lirë; krijimtari letrare sipas kërkesave të kësaj gjinie; tërësia e veprave të kësaj gjinie. Prozë artistike (popullore, tregimtare). Prozë poetike krijim i vogël letrar që nuk është në vargje por që nga veçoritë e shprehjes së patosit emocional, nga ritmi dhe figurat i afrohet shumë poezisë, prozë që është shkruar si poezi. Proza shqiptare. Shkruan në prozë.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,proza,proze
loading...
Proza është gjini e letërsisë artistike që përfshin vepra si romani, tregimi etj., të cilat nuk shkruhen në vargje, po në formë të lirë; krijimtari letrare sipas kërkesave të kësaj gjinie; tërësia e veprave të kësaj gjinie. Prozë artistike (popullore, tregimtare). Prozë poetike krijim i vogël letrar që nuk është në vargje por që nga veçoritë e shprehjes së patosit emocional, nga ritmi dhe figurat i afrohet shumë poezisë, prozë që është shkruar si poezi. Proza shqiptare. Shkruan në prozë.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,proza,proze
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat