Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?


Pas kalimit të sëmundjes se Koleres mbetet imuniteti që nuk zgjat në shumë se 1-2 vjet dhe është tip specifik.

Lexo me shume: Kolera 

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?,Kolera dhe imuniteti  pas kalimit te semundjes,semundja dhe kalimi i saj

Pas kalimit të sëmundjes se Koleres mbetet imuniteti që nuk zgjat në shumë se 1-2 vjet dhe është tip specifik.

Lexo me shume: Kolera 

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?,Kolera dhe imuniteti  pas kalimit te semundjes,semundja dhe kalimi i saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat