Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ndajfolja e sasisë

Ndajfolja e sasisë luan rolin e grupeve emërore rrethanore sasie.


Ndajfoljet kryesore të sasisë janë: shumë, pak, tepër, fort, njëherë, dy herë etj, që tregojnë në ç’masë realizohet veprimi; fort, tepër, së tepërmi, njëfish, dyfish, trefish, aq, kaq, mjaft, pak etj, që shprehin intensitetin ose shkallën e një veprimi a të një cilësie.


Gjeta një libër shumë të vjetër, të ruajtur shumë mirë. 


ndajfolja e sasise, cilet jane ndajfoljet e sasie,cilat jane ndajfoljet e sasise, ndajfolja e sasise shqip,ndajfoljet e sasise gramatike, cfare roli luan ndajfolja e sasise, sasia dhe ndajfolja, ndajfoljet shqip,cka eshte ndajfolja, ndajfolja ne shqip,cka quajme ndajfolje,ndajfoljet 
Ndajfolja e sasisë luan rolin e grupeve emërore rrethanore sasie.


Ndajfoljet kryesore të sasisë janë: shumë, pak, tepër, fort, njëherë, dy herë etj, që tregojnë në ç’masë realizohet veprimi; fort, tepër, së tepërmi, njëfish, dyfish, trefish, aq, kaq, mjaft, pak etj, që shprehin intensitetin ose shkallën e një veprimi a të një cilësie.


Gjeta një libër shumë të vjetër, të ruajtur shumë mirë. 


ndajfolja e sasise, cilet jane ndajfoljet e sasie,cilat jane ndajfoljet e sasise, ndajfolja e sasise shqip,ndajfoljet e sasise gramatike, cfare roli luan ndajfolja e sasise, sasia dhe ndajfolja, ndajfoljet shqip,cka eshte ndajfolja, ndajfolja ne shqip,cka quajme ndajfolje,ndajfoljet 
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi