Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Për shoqen që ndërroi qytet -vjershë nga Sigi Janku

Për shoqen që ndërroi qytet -vjershë nga Sigi Janku

Gomat e biçikletës kanë rënë përtokë,
qielli është gri dhe plot me re,
çdo gjë që bëj tani më duket kot
që kur ti ike dhe më le.
 
Lulet nuk mbajnë më erë të mirë
dhe bari më ngjan si kashtë,
qeni i komshiut më duket egërsirë
që kur nuk jemi më bashkë.
 
Tani asgjë nuk më bën për të qeshur
dhe asnjë lodër s’më tërheq,
gjithë shoqet e tjera i kam braktisur,
prandaj të lutem, kthehu se jam keq!
Për shoqen që ndërroi qytet -vjershë nga Sigi Janku

Gomat e biçikletës kanë rënë përtokë,
qielli është gri dhe plot me re,
çdo gjë që bëj tani më duket kot
që kur ti ike dhe më le.
 
Lulet nuk mbajnë më erë të mirë
dhe bari më ngjan si kashtë,
qeni i komshiut më duket egërsirë
që kur nuk jemi më bashkë.
 
Tani asgjë nuk më bën për të qeshur
dhe asnjë lodër s’më tërheq,
gjithë shoqet e tjera i kam braktisur,
prandaj të lutem, kthehu se jam keq!
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat