Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dezinfektimi


Çka është dezinfektimi
Dezinfektimi  është shkatërrimi i agjensëve infektivë(mikrobet,virusët etj.) jashtë organizmit.
Bëhet me ndihmën e mjeteve fizike, kimike dhe veprimeve ndryshme.
Dezinfektimi mund jetë i vazhdueshëm dhe përfundimtar. 

ceshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektim, cfare eshte dezinfektimi, c'eshte dezinfektimi, qka eshte fjala dezinfektim, qka osht dezinfektimi,

Çka është dezinfektimi
Dezinfektimi  është shkatërrimi i agjensëve infektivë(mikrobet,virusët etj.) jashtë organizmit.
Bëhet me ndihmën e mjeteve fizike, kimike dhe veprimeve ndryshme.
Dezinfektimi mund jetë i vazhdueshëm dhe përfundimtar. 

ceshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektim, cfare eshte dezinfektimi, c'eshte dezinfektimi, qka eshte fjala dezinfektim, qka osht dezinfektimi,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat