Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kujtimi i borës vjershë për fëmijë


Kujtimi i borës vjershë për fëmijë


I bukur pa diell
Ishte ai mëngjes
Me mjegull i ngjyer
Spërkatur me vesë

Ne jashtë lodronim
Me shkopinj prej thane
Era kur i solli
Fjollat prej një ane

Ranë të bardha
Mbi tokën e zezë
Mbi degë te dardha
Dhe mbi flokë të kresë

vjersha per boren, bora, vjersha per femije, kujtimi i bores, vjershe per femije, bora vjershe, vjershe per boren, bora vjersha, vjersha per te vegjel, vjersha per femije, vjersha per te vegjelit

Kujtimi i borës vjershë për fëmijë


I bukur pa diell
Ishte ai mëngjes
Me mjegull i ngjyer
Spërkatur me vesë

Ne jashtë lodronim
Me shkopinj prej thane
Era kur i solli
Fjollat prej një ane

Ranë të bardha
Mbi tokën e zezë
Mbi degë te dardha
Dhe mbi flokë të kresë

vjersha per boren, bora, vjersha per femije, kujtimi i bores, vjershe per femije, bora vjershe, vjershe per boren, bora vjersha, vjersha per te vegjel, vjersha per femije, vjersha per te vegjelit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat