Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu


Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu

Me gjak e me vrasje
Luftuan në rini
Shumë u flijuan
Për këtë pavarësi

Tani jemi të lirë
Një herë e përgjithmonë
Kosovës së pavarur
Katër vjetorin ja urojmë

Lexo më shumë: Kosova


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavaresine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresia e Kosoves,pavarsine e Kosoves,pavaresia e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresija e Kosoves vjershe dhe poezi

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu

Me gjak e me vrasje
Luftuan në rini
Shumë u flijuan
Për këtë pavarësi

Tani jemi të lirë
Një herë e përgjithmonë
Kosovës së pavarur
Katër vjetorin ja urojmë

Lexo më shumë: Kosova


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavaresine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresia e Kosoves,pavarsine e Kosoves,pavaresia e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresija e Kosoves vjershe dhe poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat