Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është çeliku?

Çka është çeliku?

Çeliku është aliazh i hekurit me karbonin i cili permban me pak se 1,7% karbon. Është aliazh me fortësi të lartë, i farkëtueshëm dhe me qëndrueshmëri të lartë.
Çka është çeliku?

Çeliku është aliazh i hekurit me karbonin i cili permban me pak se 1,7% karbon. Është aliazh me fortësi të lartë, i farkëtueshëm dhe me qëndrueshmëri të lartë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat