Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?


Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?

Ky festival quhet ”Kosovarja këndon” dhe mbahet në Ferizaj.

Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?

Ky festival quhet ”Kosovarja këndon” dhe mbahet në Ferizaj.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat