Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Medulla e veshkës formohet nga :

Medulla e veshkës formohet nga :

a) striae medullares dhe columne renalis,

b) medulla piramidale dhe rrezet medulare

c) piramidet dhe shtyllat e veshkës
Medulla e veshkës formohet nga :

a) striae medullares dhe columne renalis,

b) medulla piramidale dhe rrezet medulare

c) piramidet dhe shtyllat e veshkës
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat