Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë anekdotat

            Çka janë anekdotat

Anekdotat janë përralla të ndryshme me karakter humoristik që kanë për qëllim
të luftojnë të metat e njeriut dhe të shoqërisë në përgjithësisht. 


Ato zakonisht janë të shkurtra. 

Personazhet e anekdotave zakonisht janë njerëz përtacë, budallenj, mashtrues.

qka jane anektodat,qka eshte anektoda,qka domethene anektode,qka eshte anektoda,domethenja e anektodes
loading...
            Çka janë anekdotat

Anekdotat janë përralla të ndryshme me karakter humoristik që kanë për qëllim
të luftojnë të metat e njeriut dhe të shoqërisë në përgjithësisht. 


Ato zakonisht janë të shkurtra. 

Personazhet e anekdotave zakonisht janë njerëz përtacë, budallenj, mashtrues.

qka jane anektodat,qka eshte anektoda,qka domethene anektode,qka eshte anektoda,domethenja e anektodes
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat