Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çfarë janë anektodat ?

Çfarë janë anektodat ?

Anekdotat janë tregime shumë të shkurtra, në të cilat me një humor të këndshëm e të pasur vihen në dukje të metat e përgjithshme njerëzore; qëndrimet, sjelljet dhe dobësitë e njerëzve të privilegjuar në shoqërinë me klasa.

Ato janë dëshmi e zgjuarsisë dhe e mendjemprehtësisë natyrore të popullit që i tregon.

Bashkë me humorin jepen ngjarje reale dhe historike.

Populli ynë shquhet për mendjemprehtësi dhe tregon anekdota të llojllojshme.

cka jane anektodat, cka eshte anektoda, ceshte anektoda, c'eshte anektoda, cfare eshte anektoda, qka osht anektoda, qka eshte anektoda, anektodat shqip,anektoda shqip
Çfarë janë anektodat ?

Anekdotat janë tregime shumë të shkurtra, në të cilat me një humor të këndshëm e të pasur vihen në dukje të metat e përgjithshme njerëzore; qëndrimet, sjelljet dhe dobësitë e njerëzve të privilegjuar në shoqërinë me klasa.

Ato janë dëshmi e zgjuarsisë dhe e mendjemprehtësisë natyrore të popullit që i tregon.

Bashkë me humorin jepen ngjarje reale dhe historike.

Populli ynë shquhet për mendjemprehtësi dhe tregon anekdota të llojllojshme.

cka jane anektodat, cka eshte anektoda, ceshte anektoda, c'eshte anektoda, cfare eshte anektoda, qka osht anektoda, qka eshte anektoda, anektodat shqip,anektoda shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat