Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është hiperplazia dhe si mund të jetë ?

Çka është hiperplazia dhe si mund të jetë ?Hiperplazia është prodhim i shtuar i qelizave!


Hiperplazia mund të jetë: 
•Fiziologjike
• PatologjikeHiperplazia fiziologjike

• Stimulimi hormonal

• Palosjet prominente të endometriumit janë një shembull i hiperplazionit.

• Endometriumi normal  (faza e hershme e proliferacionit)Hiperplazia patologjike

• Tejstimulimi hormonal

• Idiopatike 


ceshte hiperplazia, cka eshte hiperplazia, cfare eshte hiperplazia, cfare kuptojme me hiperplazi, hiperplazia shqip, hiperplazia patologji, patologjia hiperplazia, hiperplazia fiziologjike, hiperplazia patologjike, qka eshte hiperplazia, hiperplazi shqip 
loading...

Çka është hiperplazia dhe si mund të jetë ?Hiperplazia është prodhim i shtuar i qelizave!


Hiperplazia mund të jetë: 
•Fiziologjike
• PatologjikeHiperplazia fiziologjike

• Stimulimi hormonal

• Palosjet prominente të endometriumit janë një shembull i hiperplazionit.

• Endometriumi normal  (faza e hershme e proliferacionit)Hiperplazia patologjike

• Tejstimulimi hormonal

• Idiopatike 


ceshte hiperplazia, cka eshte hiperplazia, cfare eshte hiperplazia, cfare kuptojme me hiperplazi, hiperplazia shqip, hiperplazia patologji, patologjia hiperplazia, hiperplazia fiziologjike, hiperplazia patologjike, qka eshte hiperplazia, hiperplazi shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat