Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dhënia e lëmoshës (sadaka) në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Nëse shihet në ëndërr dhënia e lëmoshës, kjo komentohet në këto forma: 

Nëse është dijetar dituria e tij do të shtohet, nëse është udhëheqës, pushteti i tij do të zgjerohet, nëse është tregtar, fitimi i tij do të shtohet ose do të fitojnë njerëzit nga ai. 

E, nëse është mjeshtër, do të mësojnë zanat prej tij. 

Thuhet se nëse e sheh veten duke shpërndarë lëmoshë, ky njeri do të ketë begati në pasurinë e tij dhe do të furnizohet me pendim, mbështetur në fjalën e Allahut subhanehu ve teala: “Merr prej pasurisë së tyre (të atyre që pranuan gabimin) lëmoshë që t'i pastrosh me të dhe t'u shtosh (të mirat) ...” (Tevbe, 103)

sadaka ne enderr,lemosha ne enderr,dhenja e lemoshes ne enderr,endrra dhe lemosha
Nëse shihet në ëndërr dhënia e lëmoshës, kjo komentohet në këto forma: 

Nëse është dijetar dituria e tij do të shtohet, nëse është udhëheqës, pushteti i tij do të zgjerohet, nëse është tregtar, fitimi i tij do të shtohet ose do të fitojnë njerëzit nga ai. 

E, nëse është mjeshtër, do të mësojnë zanat prej tij. 

Thuhet se nëse e sheh veten duke shpërndarë lëmoshë, ky njeri do të ketë begati në pasurinë e tij dhe do të furnizohet me pendim, mbështetur në fjalën e Allahut subhanehu ve teala: “Merr prej pasurisë së tyre (të atyre që pranuan gabimin) lëmoshë që t'i pastrosh me të dhe t'u shtosh (të mirat) ...” (Tevbe, 103)

sadaka ne enderr,lemosha ne enderr,dhenja e lemoshes ne enderr,endrra dhe lemosha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat